Spellen

Politie En Boefje
PDF – 929,3 KB 2922 downloads

Politie en boefje

Dit spel speel je met 2 personen. Om de beurt pakt een leerling een kaartje van de stapel. Zorg ervoor dat je tegenstander het kaartje niet ziet. De leerling zegt: schrijf op ..... De andere leerling schrijft het woord op bijvoorbeeld een wisbordje. Is het woord goed geschreven? Dan mag de leerling die het woord opschrijft het kaartje houden. Fout geschreven? Het kaartje gaat onderop de stapel. Pak je een boefje, dan steel je een kaartje van je tegenstander. Pak je een politie, dan moet je een kaartje aan je tegenstander geven. Wie heeft op het einde de meeste kaartjes?

Varkentje rund spellen

Dit spel speel je met 2 personen. Om de beurt pakt een leerling een kaartje van de stapel. Zorg ervoor dat je tegenstander het kaartje niet ziet. De leerling zegt: schrijf op ..... De andere leerling schrijft het woord op bijvoorbeeld een wisbordje. Is het woord goed geschreven? Dan mag de leerling die het woord opschrijft het kaartje houden. Fout geschreven? Het kaartje gaat onderop de stapel. Er zitten ook speciale kaarten tussen. Wie heeft op het einde de meeste kaartjes?

Varkentje Rund ei/ij au/ou
PDF – 804,0 KB 3204 downloads
Varkentje Rund alle 12 categorieën
PDF – 1,1 MB 3124 downloads
Varkentje Rund uw-rijtje, langermaakwoord eind-b en luchtwoord van het versje
PDF – 546,8 KB 1631 downloads
Varkentje Rund hakwoord en zingwoord
PDF – 634,0 KB 1708 downloads
Varkentje Rund Luchtwoord En Plankwoord
PDF – 672,5 KB 1651 downloads
Varkentje Rund eer-oor-eur-woord en aai-ooi-oei-woord
PDF – 634,2 KB 1709 downloads

Bingo

Bingo Ei Plaat
PDF – 370,7 KB 3639 downloads

Bingo ei plaat

Gooi om de beurt met de dobbelsteen. En loop het aantal vakjes vooruit. Kom je bijvoorbeeld op het woord 'eik', dan mag je het rondje bij de eik afstrepen. Wie heeft als eerste alle woorden van de ei plaat afgestreept? BINGO!

Bingo Au Plaat
PDF – 326,8 KB 3223 downloads

Bingo au plaat

Gooi om de beurt met de dobbelsteen. En loop het aantal vakjes vooruit. Kom je bijvoorbeeld op het woord 'pauw', dan mag je het rondje bij de pauw afstrepen. Wie heeft als eerste alle woorden van de au plaat afgestreept? BINGO!